«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Με φαντασία και κέφι η Αλίκη ταξίδεψε τα παιδιά στη Χώρα των Θαυμάτων!

 

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Με φαντασία και κέφι η Αλίκη ταξίδεψε τα παιδιά στη Χώρα των Θαυμάτων!

Στη Χώρα των Θαυμάτων, στον φανταστικό κόσμο που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της όταν έπεσε μέσα σε μια λαγότρυπα, ταξίδεψε η Αλίκη τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, που παρακολούθησαν χθες το βράδυ την παιδική θεατρική παράσταση που ανέβηκε στο Θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου.


Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS παρουσίασαν το έργο του Λιούις Κάρολ, την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», σε πρωτότυπη μουσική και στίχους ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν ο Περικλής Λιανός και η Κερασία Σαμαρά, ενώ τις φωνές τους χάρισαν σε ρόλους της παράστασης η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής.

Το κοινό καλωσόρισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, λέγοντας ότι και φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» παρουσιάστηκε παιδική θεατρική παράσταση για να ψυχαγωγηθούν και οι μικροί κάτοικοι του Δήμου, ενώ μετέφερε στο κοινό τον χαιρετισμό του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Χαρακτηριστικό της παράστασης ήταν ότι παρουσιάστηκε σε παιδική σκηνή η πρωτοποριακή και φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3D mapping projection και 3D sound, οι οποίες σχεδιάστηκαν, ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, ούτως ώστε οι θεατές να βιώνουν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη αισθητική εμπειρία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!