«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Αναβάλλεται λόγω καιρού η συναυλία με την Φ. Βελεσιώτου και τον Σ. Λυμπερόπουλο

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Αναβάλλεται λόγω καιρού η συναυλία με την Φ. Βελεσιώτου και τον Σ. Λυμπερόπουλο

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι λόγω της πρόγνωσης άσχημων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται η συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου, στην οποία συμμετέχει ο Σώζος Λυμπερόπουλος, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας ορίστηκε η Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21.00 στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Οδυσσέα Ελύτη 19, Ωραιόκαστρο) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου κόντρα στους καιρούς που μας θέλουν αποξενωμένους κι απομακρυσμένους, μας προσκαλεί να θυμηθούμε πώς είναι να γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Όπως τότε που μαζευόμασταν όλοι σε ένα σαλόνι για να αφεθούμε στους ήχους ενός βινυλίου.

Με ένα πρόγραμμα που τιμά το καλό λαϊκό τραγούδι, με κάποια τραγούδια σταθμούς της δισκογραφίας της, αλλά κυρίως γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά άσματα που σφράγισαν ολόκληρες εποχές συνδέει το παρελθόν με το παρόν και μέσα από την διαχρονικότητα των τραγουδιών,  ταξιδεύουμε μαζί προς το μέλλον.

Βινύλιο λαϊκά, λοιπόν, κι ας αφήσουμε τις μουσικές επιλογές της Φωτεινής Βελεσιώτου να ζεστάνουν τις καρδιές μας και να καρφιτσώσουν στο πέτο μας χαμόγελα!

Στη συναυλία συμμετέχει ο Σώζος Λυμπερόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!