Πλήθος Καλαμαριωτων στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άρη Τεμεκενίδη

 


Πλήθος Καλαμαριωτων στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άρη Τεμεκενίδη

Πλήθος κόσμου τίμησε με τη παρουσία του την εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης  «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμαριάς, Άρη Τεμεκενίδη.

Ο Άρης Τεμεκενίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για τη Καλαμαριά. Πέρα από τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο, ο Άρης Τεμεκενίδης, με μια σύντομη ομιλία του, μετέφερε τις βασικές θέσεις και προτάσεις της παράταξης για την Καλαμαριά της επόμενης  πενταετίας.

Τόσο ο Άρης Τεμεκενίδης, όσο και όλα τα μέλη της παράταξης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όσους παραβρέθηκαν για τη δυναμική παρουσία και την συγκινητική στήριξη.

Το εκλογικό κέντρο (Πασαλίδη 38) είναι καθημερινά ανοιχτό, το πρωί 10:00-14:00 και το απόγευμα 18:00-22:00. Εκεί μέλη της παράταξης  ενημερώνουν τους επισκέπτες για τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Τεμεκενίδη, το πρόγραμμα και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.





 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!