Ωραιόκαστρο - “Μαζί για τον Τόπο μας”: Επείγουσα ανάγκη η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στο Δήμο Ωραιοκάστρου Απέτυχε και σε αυτό τον τομέα η διοίκηση Τσακίρη

 


Επείγουσα ανάγκη η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Απέτυχε και σε αυτό τον τομέα η διοίκηση Τσακίρη

 

Τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας αναδεικνύουν τα συνεχιζόμενα επεισόδια συγκρούσεων και συμπλοκών μεταξύ ανηλίκων έξω από το Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Σε μία πρωτοφανή ένδειξη απάθειας και αδιαφορίας ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου με δεδομένο το πρόσφατο επεισόδιο επιδίδεται σε μπόλικη υποσχεσιολογία για οτιδήποτε άλλο εκτός από την “ταμπακιέρα”, που είναι η ασφάλεια έξω και γύρω από σχολεία και χώρους συγκέντρωσης νέων, όπως το Κονταξοπούλειο.

Απαντώντας στην αγωνία γονέων και των κατοίκων της περιοχής γύρω από το Κονταξοπούλειο ο συνδυασμός “Μαζί για τον Τόπο μας” με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Πέτρο Αταμιάν, δεσμεύεται ότι θα κάνει πράξη από τις 9 Οκτωβρίου τα ακόλουθα:

 

Δημιουργία «Στεκιών Νεολαίας» στις Δημοτικές Κοινότητες, τα οποία θα αποτελούν χώρο έκφρασης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας για τα νέα παιδιά, θα φιλοξενούνται δραστηριότητες και εκδηλώσεις και θα αγκαλιάζουν τη νεολαία του τόπου μας.

Επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, με Σχέδιο Δράσης για την Ασφάλεια των δημοτών

Ενίσχυση μέσω των αρμόδιων Υπουργείων του Α.Τ. και Τ.Α. Ωραιοκάστρου, τόσο με έμψυχο δυναμικό όσο και με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, διότι για εμάς η προστασία του δημότη είναι ύψιστη κοινωνική ανάγκη.

Συστηματική φύλαξη των δημοτικών χώρων και κτιρίων.

 

Το μέλλον των παιδιών μας δεν είναι “ΘΑ”. Είναι “ΤΩΡΑ”.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!