Συνελήφθη 27χρονος για την κλοπή των ηχείων απο το κτίριο Παύλος Μελάς στο Παλαιόκαστρο

 


Εξιχνιάστηκε περίπτωση διακεκριμένης κλοπής σε δημοτικό κτήριο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου 

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στο πλαίσιο του αυτοφώρου 

Μετά την άμεση κινητοποίηση και αξιοποίηση πληροφοριών αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, πρωινές ώρες της 17-11-2023 συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, 27χρονος ημεδαπός για περίπτωση διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 15-11-2023 έως πρωινές ώρες της 16-11-2023, ο ανωτέρω, διέρρηξε δημοτικό κτήριο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, αφαιρώντας τέσσερα (4) ηχεία μεγάλης χρηματικής αξίας.

Απογευματινές ώρες της 16-11-2023, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 27χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) από τα αφαιρεθέντα ηχεία, ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας οχήματος για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή αρχές Οκτωβρίου σε περιοχή της Αττικής, ζεύγος αλλοδαπών πινακίδων κυκλοφορίας, μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή τέλη Οκτωβρίου σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, εργαλεία, υπολογιστής και αντικείμενα το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!