Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών δήμου Ωραιοκάστρου “Η Αρίστη” στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (φώτο)


Εκδήλωση στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών διοργάνωση ο Σύλλογος Γυναικών δήμου Ωραιοκάστρου "Η Αρίστη"  σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Πνευματικό Κέντρο της Νεοχωρούδας το Σάββατο 25/11/2023 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ κ Μυκωνίου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών δήμου Ωραιοκάστρου "Η Αρίστη" , η αντιδήμαρχος κ Χριστίνα Ζάπρα και ο  Αιδεσιμολογιώτατος Νικόλαος Μοναστιρίδης εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα.

Ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν η αντιπρόεδρος και δικηγόρος - διαμεσολαβήτρια του Συλλόγου κ Ευγνωσία Ραφτοπούλου και η Ελευθερία Σπυροπούλου, κοινωνική & κλινική ψυχολόγος, επιστημονική υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης "Δικτύου ΑΛΦΑ" οι οποίες αναφέρθηκαν στο ζήτημα απο την δική τους πλευρά η κάθε μια.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τραγουδοποιό Ελένη Μπουσμαλή με το συγκρότημά της.  













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!