Νέο Πρόγραμμα STEM για εφήβους: Stem Girls On Tour

 


Νέο Πρόγραμμα STEM για εφήβους: Stem Girls On Tour

Η Αμερικανική Γωνιά Θεσσαλονίκης, Thessaloniki TechLab με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Αμερικανικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη,παρουσιάζει το νέο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εφήβους“Stem Girls on Tour”.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 30 μαθήτριες και μαθητές ηλικίας 12 - 17 ετών και έχει στόχο να προάγει και να αναπτύξει τις δεξιότητες τους στις Επιστήμες, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά (STEM:Science, Technology, Engineering, Mathematics).  Το πρόγραμμα  αποτελείται από 5 εβδομαδιαία εργαστήρια διάρκειας 2 διδακτικών ωρών, στις θεματικές:

      Ρομποτική & Προγραμματισμός

      Εικονική Πραγματικότητα

      Γραφιστικός Σχεδιασμός

 

Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, 10 συμμετέχουσες -κατόπιν επιλογής-
θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν για  να συνεργαστούν με συνομηλίκους τους στις υπόλοιπες Αμερικανικές Γωνιές της Ελλάδας (Corfu TechLab, Veria TechLab, Xanthi TechLab).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μέχρι 30 Νοεμβρίου στον σύνδεσμο

H Αμερικανική Γωνιά Thessaloniki Tech Lab στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Eduact (Τσιμισκή 136, Νέο Κτίριο ΧΑΝΘ).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!