Δήμος Παύλου Μελά: Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 2.1.2024 για εκλογή νέου Προεδρείου Δ.Σ. και μελών Δημοτικής Επιτροπής

 


Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 2.1.2024 για εκλογή νέου Προεδρείου Δ.Σ. και μελών Δημοτικής Επιτροπής

Ο Προεδρεύων Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Αθάνατος, καλεί τους Δημοτικούς Συμβούλους να συμμετέχουν στην Ειδική συνεδρίαση του Σώματος, στις 2.1.2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, επί της οδού Λαγκαδά 221, 3ος όροφος του Κέντρου Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 74 του Ν.3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

➢Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά.

➢Εκλογή μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Παύλου Μελά.

Παρακολουθήστε μέσω διαδικτύου (live streaming) τη Συνεδρίαση του Σώματος.

Η μετάδοση από την επίσημη σελίδα του Δήμου Παύλου Μελά, www.pavlosmelas.gr  και στον σύνδεσμο  https://www.youtube.com/embed/YYobK_bbLhk ενεργοποιείται λίγο πριν την έναρξη της τηλεδιάσκεψης και η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατά την ώρα και τη διάρκεια της εξ αποστάσεως συνεδρίασης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

https://pavlosmelas.gr/neodimotikosymvoulio_topika/

 

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

https://pavlosmelas.gr/sximadioikisis_aslanidisdimitrios/

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!