Δ. Ωραιοκάστρου: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πεντάλοφο με δρώμενα για τα παιδιά και παραδοσιακούς χορούς

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πεντάλοφο με δρώμενα για τα παιδιά και παραδοσιακούς χορούς

Με δρώμενα για τα παιδιά, παραδοσιακούς χορούς και μουσική έγινε χθες η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πεντάλοφο του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις 2023».

Η φωταγώγηση του δέντρου και της φάτνης που τοποθετήθηκε στην πλατεία της Κοινότητας έγινε στις 7 το απόγευμα. Την αντίστροφη μέτρηση έκαναν ο πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου, Πάτροκλος Σπυρόπουλος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, που μετέφερε τις ευχές του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για χαρούμενες γιορτές με υγεία, ευτυχία και ευημερία.


Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, παίζοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Πενταλόφου, που έψαλλαν τα κάλαντα. Παραδοσιακό ρυθμό έδωσαν τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου, που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Τα παιδιά συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικα δρώμενα και διασκέδασαν με τον Αϊ Βασίλη, με ξωτικά και ξυλοπόδαρο που εντυπωσίασε με τα λαμπερά πολύχρωμα φτερά του! Σε όλους τους κατοίκους προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα, γλυκίσματα, χυμοί και κρασί. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ωραιοκάστρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου, της Δόξας Πενταλόφου, της τοπικής Ενορίας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πενταλόφου και του ΚΑΠΗ Πενταλόφου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!