Μαζί για τον τόπο μας - Π. Αταμιάν: Αγαπημένη μας Ελισάβετ δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, άφησες ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνία που τόσο αγάπησες.

 


Με απέραντη θλίψη και ανείπωτη οδύνη αποχαιρετούμε την Ελισάβετ Κουζιώρτη. Μια σπουδαία γυναίκα, έναν υπέροχο άνθρωπο, με την  οποία είχαμε τη χαρά και τη τύχη να συνεργαστούμε και να   πορευτούμε μαζί όλο αυτό το διάστημα, καθώς κοσμούσε με την χαρισματική της προσωπικότητα το ψηφοδέλτιο μας. Άτομο της ειλικρινούς και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το συνάνθρωπο, χαρακτήρας δοτικός, πνεύμα δημιουργικό. Έφυγε τόσο αναπάντεχα, ενώ είχε τόσο πολλά ακόμη να προσφέρει. Τεράστια η απώλεια της,   αλλά και η οργή όταν εν έτει 2023 ένας συνάνθρωπός μας χάνει τη ζωή του με σκληρό τρόπο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Πολλά τα ερωτήματα, στα οποία πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση λήψη μέτρων από πλευράς πολιτείας, αλλά και αυτοδιοίκησης έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε ξανά στο μέλλον.

Αγαπημένη μας Ελισάβετ δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, άφησες  ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνία που τόσο αγάπησες. Η μνήμη σου θα παραμείνει άσβεστη στις καρδιές όλων μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου και καλό παράδεισο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!