Μασούτης και Αντι-κρίση στον πλευρό των αδυνάτων

 


Για ακόμη μία φορά ο όμιλος Μασούτη σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση, προσέφερε ανήμερα των Χριστουγέννων γεύμα χαράς και αγάπης σε 173 άστεγους συνανθρώπους μας.

Από πολύ νωρίς το πρωί οι εθελοντές της Κοινωνικής Οργάνωσης,  προσέφεραν γεύματα και σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους  συνανθρώπους μας στα σημεία που συχνάζουν και διαμένουν.

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης κύριος Φώτιος Αδαμόπουλος ανέφερε:

Η ημέρα των Χριστουγέννων είναι μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας προς τον συνάνθρωπο, αν και αυτό γίνεται όλο το χρόνο. Ο όμιλος Μασούτη για ακόμα μία χρονιά είναι αρωγός στη προσπάθειά μας αυτή και προσέφερε όλα όσα εκείνα χρειάζονται για να σχηματιστεί ένα χαμόγελο αισιοδοξίας και χαράς στα πρόσωπα των ανθρώπων που οι καταστάσεις τους το έχουν κλέψει. Φυσικά όλοι οι άνθρωποι και οι εθελοντές της Οργάνωσης, ευχαριστούμε τον όμιλο Μασούτη για την ευγενική του χορηγία.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο όμιλος Μασούτη σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση έχει σχεδιάσει μία πληθώρα δράσεων για το 2024.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!