Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τα 2 άτομα που είχαν κάνει την ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας

 


Συνελήφθησαν, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, οι δράστες ληστείας που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2023 σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας 

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε ληστεία, η οποία έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2023 σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας,  προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, έπειτα από σχετικά εντάλματα που εκδόθηκαν την 04-01-2024 από τον κ. Ανακριτή του Α’ Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες 41 και 51 ετών,  οι οποίοι με απειλή όπλου και μαχαιριού είχαν τότε ακινητοποιήσει τον υπάλληλο του καταστήματος και είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό περίπου (500) ευρώ.

Ξημερώματα της 04-01-2024, οι προαναφερόμενοι άντρες εντοπίστηκαν να κινούνται στον ίδιο χώρο, οπότε και ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ άμεσα προστρέξαντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τους εντόπισαν και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!