ΑΡΗΣ: Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, νίκη με 76-63 (φώτο - video)

 


Ένα δεκάλεπτο και συγκεκριμένα το τρίτο δεκάλεπτο, ήταν αρκετό να δώσει την διαφορά στον ΑΡΗ απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας και να πάρει το προβάδισμα και από εκεί και μετά δεν έχασε ποτέ αλλά συνέχιζε να αυξάνει με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει μέχρι και τους 21 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ είχε μεν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά μη παίζοντας καλή άμυνα και κάνοντας βεβιασμένες προσπάθειες στην επίθεση δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του βγήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ, με αποτέλεσμα να ανεβάσουν την πίεση στον Απόλλωνα της Πάτρας, οι παίκτες του οποίου υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και με δύναμη την άμυνά του ΑΡΗΣ ανέβασε την απόδοσή του και στην επίθεση πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια και τρίποντα μετά απο κλεψίματα.

Πρώτοι σκορερ απο τον ΑΡΗ, ο Τολιόπουλος με 17π, ο Γκάλιναντ με 15π και ο Μπλούμπεργκς με 13π.

Τελικό αποτέλεσμα 76-63

Δεκάλεπτα: 17-14, 35-31, 56-41, 76-63

Άρης: Σλαφτσάκης 4π, Σταρκ 6π, Σανόγκο 9π, Τολιόπουλος 17π, Μπλούμπεργκς 13π, Μποχωρίδης 5π, Χάρελ 5π και 7ρ, Μπάνκστον 2π, Γκάλιναντ 15π

Απόλλων Πατρών: Μπράουν 20π, Vaughn 16π, Οσμπορν 10π, Μπίμπς 9π, Πέρκινς 4π, Μπλεϊλοκ 2π, Σαλουστρος 2π








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!