Σκληρή ανακοίνωση του Συλλογου εργαζομένων στο δήμο Θεσσαλονίκης κατά του Ζέρβα

 


Ο απερχόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε ένα παραλήρημα, πάλι, εμμονικού  δονκιχοτισμού, συνεχίζει και κυνηγάει ανεμόμυλους! Αναγάγει τα προβλήματα καθαριότητας της πόλης, ειδικά στην περίοδο μετά τις εκλογές, μεταξύ άλλων και σε "συνδικαλιστικές πρακτικές, αναμένοντας την επόμενη Διοίκηση"!  

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που, ο απερχόμενος Δήμαρχος προσπαθεί να αποδώσει ευθύνες στον Σ.Ε.Δ.Θ. για την ανυπαρξία και αναποτελεσματικότητα της πολιτικής του, στον τομέα της Καθαριότητας και της δικής του προκλητικής αδιαφορίας για τους εργαζόμενους! 

Τα ίδια έλεγε και όταν μας έσυρε στα δικαστήρια, πριν έναν χρόνο, γιατί διεκδικούσαμε το αυτονόητο για την ασφάλεια των εργαζομένων και όχι για να τον ρίξουμε από τον θρόνο του, έναν χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές!....

Ξεχνάει, ο απερχόμενος Δήμαρχος, ότι ο Σ.Ε.Δ.Θ.  δεν αποτελούσε ποτέ και ούτε αποτελεί Σύλλογο πραιτοριανών του, όπως επιθυμούσε και "συνεργαζόταν"  επί  4 χρόνια με άλλους Συλλόγους του Δ.Θ.! 

Δυστυχώς( για αυτόν), δεν του κάναμε το χατίρι! Ούτε εμείς, ούτε ο λαός της πόλης.... 

                                           ΤΟ     Δ.Σ.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!