Μοιράστηκαν τα “δώρα καρδιάς” σε μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη παιδικές φωνές και τραγούδια που οργάνωσε ο δήμος Νεάπολης Συκεών

 


ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ «ΔΩΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ


Μερικά ακόμη δώρα λίγο πριν το κλείσιμο του 12ημέρου χάρισαν επιπλέον χαμόγελα στα παιδιά του δήμου


Τα «Δώρα Καρδιάς» που συγκέντρωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο στην πλατεία Ειρήνης της Νεάπολης (Ρολόι), διένειμε χθες στα παιδιά ο Αϊ Βασίλης.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ξεκίνησε με τον Αϊ Βασίλη να παίζει μουσική στο ακορντεόν που του είχαν χαρίσει, όπως είπε, όταν ήταν παιδί και τα παιδιά να τραγουδούν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Αμέσως μετά, το πάρτι συνεχίστηκε με λιχουδιές για τα παιδιά και τον αγαπημένο Άγιο να καλεί τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά προκειμένου να τους δώσει το δώρο τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους.


Τα χαμόγελα των παιδιών κάθε ηλικίας στο τέλος της εκδήλωσης απέδειξαν ότι όλη η επιχείρηση, από τη συλλογή των δώρων που προσέφεραν δημότες, μέχρι τη διανομή τους στους μικρούς δικαιούχους άξιζε τον κόπο και μάλιστα με το παραπάνω. 


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Αλεξιάδου, Τζένη Ευθυμιάδου, Βασίλης Ανταβαλής, Σταυρούλα Δόλια-Χαριτίδου και η αν. προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας του δήμου Μάρω Βασσάρα.

Το ρόλο του Άι Βασίλη ενσάρκωσε εθελοντικά ο ηθοποιός Γιώργος Τούλης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!