Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

 


Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Τον ορισμό των Αντιδημάρχων της Νέας Διοίκησης του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ανακοίνωσε ο νέος Δήμαρχος Ελευθέριος Αλεξανδρίδης.

Το νέο σχήμα αποτελείται από 13 αντιδημάρχους και πέντε εντεταλμένους συμβούλους.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1 απόφαση Δημάρχου, ορίζονται με θητεία από 2η /01/2024 έως 01/01/2025 από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας οι κάτωθι:

  1. Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και ΚΕΠ ο κ. Ιωάννης Γούσιος
  2. Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Οργάνωσης ο κ. Βασίλειος Βόγγαλης
  3. Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών η κα. Μαρία Πουρσανίδου
  4. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ο κ. Γεώργιος Μαξούρας
  5. Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας ο κ. Βασίλειος Αϊβαζίδης
  6. Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου ο κ. Ανέστης Κεχαγιάς
  7. Αντιδήμαρχος Παιδείας, Σχολικής Στέγης, Προσχολικής Αγωγής & Δραστηριοτήτων η κα Σύμινα Καλού
  8. Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ο κ. Δημήτριος Σίτσας
  9. Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Έργων ο κ. Στυλιανός Διακάκης
  10. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης η κα Σοφία Τριανταφυλλίδου

Β. Ορίζονται οι κατωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι, ως άμισθοι Αντιδημάρχοι του Δήμου Κορδελιού– Ευόσμου, με θητεία από 02/01/2024 μέχρι την 01/02/2025, για τους εξής τομείς ευθύνης και αρμοδιοτήτων τους

  1. Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ο κ. Νικόλαος Κουγιουμτζής
  2. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού ο κ Παναγιώτης Καμπαρούδης
  3. Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών ο κ. Πέτρος Μεσθανεύς

Γ. Οι ανωτέρω, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου

Δ. Η ανάκληση ορισμού του αντιδημάρχου είναι δυνατή με απόφαση του δημάρχου οποτεδήποτε.

Ε. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γούσιος, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο.

ΣΤ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των Αντιδημάρχων οι αρμοδιότητές τους ασκούνται ως εξής

  1. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και ΚΕΠ, κ. Ιωάννη Γούσιου , όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ.Βασίλειος Αϊβαζίδης και αντίστροφα.
  2. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειου Βόγγαλη, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κα. Μαρία Πουρσανίδου και αντίστροφα.
  3. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γεώργιου Μαξούρα, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ανέστης Κεχαγιάς και αντίστροφα.
  4. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών κ. Πέτρου Μεσθανέα, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παναγιώτης Καμπαρούδης και αντίστροφα.
  5. Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Παιδείας, Σχολικής Στέγης, Προσχολικής Αγωγής & Δραστηριοτήτων κας Σύμινας Καλού, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα Σοφία Τριανταφυλλίδου και αντίστροφα.
  6. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Δημήτριου Σίτσα , όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Έργων κ. Στυλιανός Διακάκης και αντίστροφα.
  7. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Νικόλαου Κουγιουμτζή, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Βασίλειος Αϊβαζίδης.

Ζ. Ανατίθεται η τέλεση των πολιτικών γάμων εναλλακτικά με τον κ. Δήμαρχο σε όλους τους Αντιδημάρχους.

Η. Ανατίθεται η κατά νόμο αναπλήρωση του Δημάρχου στα καθήκοντά του ως Ληξιάρχου της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου-Κορδελιού στον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Γούσιο και στα αντίστοιχα καθήκοντά του ως Ληξιάρχου της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου στον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Βόγγαλη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!