"Φωτιά στο Σέιχ Σου; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!" Εκπαιδευτική Ημερίδα απο τους "Ελληνες Διασώστες"

 


"Φωτιά στο Σέιχ Σου; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!" 

Eκπαιδευτική ημερίδα για τις Δασικές πυρκαγιές και τις Πρώτες Βοήθειες που μας αφορά όλους! 

To Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, οι «Έλληνες Διασώστες» (www.rescuegr.gr) θα διοργανώσουν εκπαιδευτική ημερίδα σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση μιας Δασικής Πυρκαγιάς αλλά και τις Πρώτες Βοήθειες σε οφειλόμενα στις πυρκαγιές περιστατικά. 

Μια ημερίδα που μας αφορά όλους! Το Σέιχ Σου είναι ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου στην περιοχή μας. Είναι ευθύνη όλων μας να γνωρίζουμε πώς να τον προστατεύσουμε και πώς να σώσουμε τις ζωές και τις περιουσίες μας σε περίπτωση πυρκαγιάς. Η πάντα επικίνδυνη καλοκαιρινή περίοδος έρχεται, πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι! 

Οι «Έλληνες Διασώστες» είναι μια αμιγώς εθελοντική Μη Κερδοσκοπική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση με σκοπό την αντιμετώπιση μαζικών καταστροφών, την έρευνα και διάσωση αγνοουμένων σε αστικό ή μη αστικό πεδίο, την υγειονομική κάλυψη αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, την εκπαίδευση των πολιτών στις πρώτες βοήθειες, την ενημέρωση των πολιτών για σεισμούς και πυρκαγιές και τη διάδοση του εθελοντισμού. Η δράση μας ξεκινάει από το 2006 με συμμετοχές σε σημαντικές σωτήριες επεμβάσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Η εκπαιδευτική ημερίδα απευθύνεται σε όλους και η συμμετοχή σας θα βοηθήσει εμάς και τις κοινότητες μας να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για περίπτωση πυρκαγιάς. 

Ομιλητές: 

Φιλοθέη Μελά, Δασάρχης 

Θωμάς Σαλικόπουλος , Πυραγός 

Χαράλαμπος Ασλανίδης, Πρόεδρος, Έλληνες Διασώστες 

Αναστάσιος Τσαρούχας, Αντιπρόεδρος, Έλληνες Διασώστες 

Πασχαλίνα Μιχαηλίδου, Εθ. Πυροσβέστης, Έλληνες Διασώστες 

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος "Σημεία Στήριξης", που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλης & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, τοι Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη. 

Έλληνες Διασώστες / www.rescuegr.gr 

Επικοινωνία: 2310 216 999 / info@rescuegr.gr 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χαράλαμπος Ασλανίδης 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!