ΑΡΗΣ - ΠΑΟK 77-63: Χαρελ & Τολιόπουλος οδήγησαν τον ΑΡΗ στην νίκη (φώτο)


Με μια απίθανη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 5500 φίλοι του ΑΡΗ, στο κατάμεστο Nick Galis Hall ο ΑΡΗΣ νίκησε το ΠΑΟΚ με 77-63. Για τον ΑΡΗ είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που φεύγει με το ροζ φύλλο αγώνα τις τελευταίες 8 ημέρες  και συγκεκριμένα σε αγώνες που έδωσε απέναντι στο Παναθηναικό στην Αθήνα το προηγούμενο Σάββατο, την Τρέντο την προηγούμενη Τετάρτη και σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι κίτρινοι δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές του πρώτου δεκάλεπτου. Παρ' όλα αυτά κατόρθωσαν και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ  24-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ κατά περιόδους αύξησε την διαφορά αλλά κάποιες βεβιασμένες επιθέσεις έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου βρήκε τον ΑΡΗ μπροστά το σκορ με 40-36.

Απο το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ο ΑΡΗΣ έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και συνέχισε με την πολύ καλή του άμυνα και διαδοχικά κλεψίματα να πάρει μια διαφορά που έφτασε και τους εννιά πόντους και τελικά το τρίτο δεκάλεπτο να κλείσει με 58-51.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι κίτρινοι κυριάρχησαν στο παιχνίδι και  δεν άφησαν περιθώρια στον ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Σκορ τέταρτου δεκαλέπτου και αγώνα 77-63.


Μεγάλη εμφάνιση ο Ρονι Χάρελ με 21π, 6ρ και 7 κλεψίματα. Τον ακολούθησε ο Τολιόπουλος μετά το τρίτο δεκάλεπτο με 20π,  7ρ και 6 ασσιστ. 

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι φίλοι των κιτρίνων υποδέχθηκαν την ομάδα ανεβάζοντας πανό με τίτλο "Εδώ είναι Παλέ" και δημιούργησαν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με τα χαρτάκια που γέμισαν το παρκέ στο τζάμπολ του αγώνα.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν ο Μποχωρίδης με 10π, Σταρκ 7π, Ντε Σόουζα 7π, Μπάνκστον 6π.

Δεκάλεπτα: 24-22, 40-36, 58-51, 77-63

Άρης: Σταρκ 7π, Σανογκο 3π, Τολιοπουλος 20π 7ρ 6α, Μπλουμπεργκς 1π, Μποχωριδης 10π, Περσίδης 2π, Ντε Σόουζα 7π, Χαρελ 21π 6ρ 7κλεψιματα, Μπανκστον 6π

ΠΑΟΚ: Μακνις 20π, Φριντρικσον 9π, Γουίλιαμς 9π, Αλστον 6π, Ταουνες 5π, Μαργαρίτης 4π, Σχίζας 4π, Μικαλακ 3π, Τσαϊρέλης 2π, Τσιακμας 1π














Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!