Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Παύλου Μελά

 


Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Παύλου Μελά

 

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή, 31 Μαρτίου,  ο Δήμος Παύλου Μελά. Η πρωτοβουλία της δράσης ανήκει στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Παύλου Μελά. Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και θα διεξαχθεί από τις 9:00 έως τις 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου Ευκαρπίας (Παλαιών Πατρών Γερμανού 1).

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού έως και την Παρασκευή, 28 Μαρτίου, στο τηλέφωνο 2310 683254 τις ώρες 09:00 - 14:00. Οι αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, ΑΜΚΑ και προστατευτική μάσκα.

«Ευελπιστώντας στην συμμετοχή σας, σας περιμένουμε σε μία διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, η προσφορά της όμως αξίζει μια ζωή, υπενθυμίζοντας σας ότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, αλλά μόνο χαρίζεται», αναφέρει σε μήνυμά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας, Συλβάνα                                                                                                       Καρασαββίδου.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!