Δενδροφύτευση στο άλσος των Μετεώρων από τους εθελοντές του Δήμου Παύλου Μελά

 

Δενδροφύτευση στο άλσος των Μετεώρων από τους εθελοντές του Δήμου Παύλου Μελά

Οι εθελοντές του Δήμου Παύλου Μελά ενώνουν τις δυνάμεις τους και δενδροφυτεύουν το άλσος των Μετεώρων. Η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 11 το πρωί. Ως σημείο συνάντησης των εθελοντών έχει οριστεί το εντευκτήριο στο κέντρο του άλσους.

Η πρωτοβουλία της εθελοντικής δράσης ανήκει στον Τομέα Εθελοντισμού του Δήμου Παύλου Μελά. Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου και με τη συμμετοχή της Δημοτικής Κοινότητας Πολίχνης. Τη δράση αγκαλιάζουν τα μέλη του περιβαλλοντικού συλλόγου «οι Φίλοι του Δάσους».

Πρόκειται για την πρώτη εθελοντική δράση του Τομέα Εθελοντισμού του Δήμου Παύλου Μελά. Τους τελευταίους δύο μήνες έχει ξεκινήσει προσπάθεια ενεργοποίησης του δικτύου εθελοντών του Δήμου. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Εθελοντών μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Νεολαίας και Εθελοντισμού, κ. Νίκο Μπούμπουλα, στο τηλέφωνο 6975974979.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!