Η Αναστασία ενθουσίασε το κοινό στο Ωραιόκαστρο - «Βούλιαξε» από τη νεολαία το Κονταξοπούλειο!

 


Η Αναστασία ενθουσίασε το κοινό στο Ωραιόκαστρο - «Βούλιαξε» από τη νεολαία το Κονταξοπούλειο!

Ενθουσίασε το κοινό στο Ωραιόκαστρο η Αναστασία με τις «πλατινένιες» μουσικές επιτυχίες της. Στη μεγάλη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο πρωταγωνίστησαν εκατοντάδες νέες και νέοι, που «πλημμύρισαν» με την παρουσία τους και ξεσήκωσαν με την ενέργειά τους το στάδιο.

Το κοινό στην εκδήλωση καλωσόρισαν η Ευαγγελία Δρόσου, αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, Βασίλης Ιακωβίδης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου, Άγγελος Τσιτιρίδης.

Την μοναδική Αναστασία, που αποτελεί το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της νέας γενιάς, ανέβασε στη σκηνή ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Η Αναστασία τραγούδησε πλατινένιες επιτυχίες της και γνωστά αγαπημένα τραγούδια, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!