Δωρεάν μαθήματα κεραμικής-πηλού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

 


Δωρεάν μαθήματα κεραμικής-πηλού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, η Αντιδημαρχία Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης, διοργανώνει δωρεάν μαθήματα κεραμικής - πηλού για ενήλικες. Τα μαθήματα θα παραδίδει η κ. Παναγιώτα Μπόζα.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 21Α, Ωραιόκαστρο) από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι τις εξής ημερομηνίες:

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Τα υλικά που χρειάζονται για την συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα είναι: Τάβλα από λεπτό ξύλο 50Χ35 ή πλαστική επιφάνεια κοπής, πηλός αέρος DAS 1kg, χονδρός πλάστης πίτας, εργαλεία πηλού (σετ), μαχαίρι πηλού, χρώματα ακρυλικά - πινέλα, χρώμα ζωγραφικής λαδιού ombre, υγρά μαντηλάκια, μεμβράνη διάφανη, κουπάκι από γιαούρτι, ψαλίδι, χάρακας.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα κεραμικής-πηλού μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλώντας στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ωραιοκάστρου: 2313304067 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07.00 ως τις 15.00.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!