Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 

  Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Μαρτίου και στη συνέχεια από την Τετάρτη 27 μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.
  Συγκεκριμένα, θα συνεχιστούν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και καθαρισμού στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Κ12 (Μουδανιών) και Κ13 (νοσοκομείο Άγιος Παύλος), στην κεντρική διαχωριστική νησίδα και στα ερείσματα.
  Οι εργασίες θα  πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 20 έως την Πέμπτη 21 Μαρτίου και κατόπιν από την Τετάρτη 27 έως την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, με έναρξη στις 9.00 κάθε πρωί, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
  Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!