Δήμος Καλαμαριάς: Οδηγίες για την ορθή διαχείριση απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων τις ημέρες των αργιών του Πάσχα

 


Οδηγίες για την ορθή διαχείριση απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων τις ημέρες των αργιών του Πάσχα

 

Έκκληση στους δημότες και τους επαγγελματίες για την σωστή διαχείριση των σύμμεικτων απορριμμάτων, αλλά και των ανακυκλώσιμων κατά τις αργίες του Πάσχα, απευθύνει η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, δε θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Καλαμαριάς την Κυριακή του Πάσχα (5 Μαΐου) και την Τρίτη 7 Μαΐου (αργία Πρωτομαγιάς μετά από μεταφορά), καθώς τόσο ο ΣΜΑ Ευκαρπίας όσο και ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Μαυροράχης θα παραμείνουν κλειστοί.

Όσον αφορά την ανακύκλωση, δε θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή τόσο την Κυριακή του Πάσχα, όσο και τη Δευτέρα και την Τρίτη (6 & 7 Μαΐου αντίστοιχα) καθώς θα παραμείνει κλειστό το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, όπου ο Δήμος Καλαμαριάς εναποθέτει τα συγκεκριμένου τύπου απορρίμματα.

Για τους παραπάνω λόγους, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης απευθύνει έκκληση σε κατοίκους και καταστηματάρχες να δείξουν κατανόηση και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων τόσο στους πράσινους, όσο και τους μπλε κάδους, κατά τις ημέρες των γιορτών.

Ας φροντίσουμε όλοι να διατηρηθεί η Καλαμαριά καθαρή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!