Δ. Ωραιοκάστρου: Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν τα «Λαζαράκια» των δημοτικών παιδικών σταθμών

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν τα «Λαζαράκια» των δημοτικών παιδικών σταθμών

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν σήμερα το πρωί τα «Λαζαράκια» των δημοτικών παιδικών σταθμών του ΟΑΕΔ και της Παιδόπολης του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τις παιδαγωγούς τους και την αντιδήμαρχο Παιδικής Μέριμνας και Οικογένειας, Χριστίνα Ζάπρα, έψαλαν τα κάλαντα σε καταστηματάρχες στην αγορά του Ωραιοκάστρου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Οι επαγγελματίες προσέφεραν στα παιδιά γλυκίσματα και σοκολατένια αυγά και ευχήθηκαν να έχουν καλό Πάσχα με υγεία και πρόοδο.

Ευχές στα νήπια για καλή Ανάσταση έδωσε στην αγορά και η αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης, Χριστίνα Αλίρη. Στη συνέχεια τα «Λαζαράκια» είπαν τα κάλαντα του Λαζάρου στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Εκεί υποδέχθηκαν τα νήπια η αντιδήμαρχος Διαχείρισης Κρίσεων, Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Δημητριάδου και οι πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και Αναστάσιος Χαλκίδης, αντίστοιχα. Τα στελέχη της δημοτικής αρχής μαζί με την κ. Ζάπρα προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά και ευχήθηκαν καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!