Ο Δήμος Παύλου Μελά δώρισε πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

 


Ο Δήμος Παύλου Μελά δώρισε πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

 

Λαμπάδες, πασχαλινά δώρα και τσουρέκια πρόσφερε στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ο Δήμος Παύλου Μελά. Τα δώρα παράδωσε στα παιδιά και στους γονείς τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας, Συλβάνα Καρασαββίδου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της.

Σκοπός της ενέργειας αυτής ήταν να ζεσταθούν οι καρδιές των παιδιών, που είναι αναγκασμένα λόγω της νοσηλείας τους να περάσουν τις άγιες αυτές ημέρες μακριά από το σπίτι τους.

«Είναι υποχρέωσή μας τις ημέρες αυτές να μην ξεχνάμε όσους δοκιμάζονται. Να μην ξεχνάμε αυτούς που είναι μόνοι, να μην ξεχνάμε αυτούς που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου. Σήμερα φροντίσαμε να δώσουμε στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μια αφορμή για να χαμογελάσουν. Το χαμόγελο των παιδιών είναι η ελπίδα μας για ένα πιο φωτεινό μέλλον» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου υποδέχτηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, η Διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής και εκπρόσωποι του νοσηλευτικού προσωπικού.

Η διακόσμηση των λαμπάδων και η προετοιμασία των τσουρεκιών έγινε με πολλή αγάπη από τις γυναίκες των ΚΑΠΗ και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου. Τα πασχαλινά δώρα χορήγησε η εταιρεία Pharmasept I.K.E.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!