Μια μεγάλη γιορτή για παιδιά αυτή την Κυριακή στην Ευκαρπία

 


Μια μεγάλη γιορτή για παιδιά αυτή την Κυριακή στην Ευκαρπία

Την Κυριακή 26 Μαΐου η Ευκαρπία θα γεμίσει από παιδικά χαμόγελα. Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει για πρώτη φορά την «Γιορτή του Παιδιού». Πρόκειται για μια διοργάνωση που απευθύνεται όχι μόνο στα παιδιά της περιοχής αλλά και στα παιδιά ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Δύο πλατείες της Ευκαρπίας, η πλατεία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και η πλατεία των «14 Παλικαριών», θα μετατραπούν σε παιδοτόπους. Εκεί τα μικρά παιδιά, ηλικίας άνω των 3 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με αθλοπαιδιές, κατασκηνωτικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ, σκάκι, κατασκευές, face painting και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Η γιορτή του Παιδιού θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τις 16:00. Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στην Αντιδημαρχία Δομών Παιδικής Φροντίδας και Οικογένειας, στην Αντιδημαρχία Δημοτικής Κοινότητας Ευκαρπίας και Τοπικής Οικονομίας, στον Τομέα Πολιτισμού και στη Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας. Στη διοργάνωση συμμετέχουν τοπικοί σύλλογοι και φορείς.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!