Πολλά χαμόγελα και μεγάλη συμμετοχή στους 2ους Geri Olympics στο Α’ ΚΑΠΗ Καλαμαριάς

 


Πολλά χαμόγελα και μεγάλη συμμετοχή στους 2ους Geri Olympics στο Α’ ΚΑΠΗ Καλαμαριάς

Με μεγάλη επιτυχία, χαμόγελα και χαρά ολοκληρώθηκαν στον χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Καλαμαριάς οι 2οι Geri Olympics, οι οποίοι συνδιοργανώθηκαν από τη Στέγη Καϊμακλίου «Αρχάγγελος Μιχαήλ» [ΑΜΕΝ] και το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία του Δήμου Καλαμαριάς.Στη διοργάνωση-γιορτή η οποία απώτερο σκοπό έχει την προώθηση της ενεργού και υγιούς γήρανσης, επιδιώκοντας την παρότρυνση των κοινωνικών σχέσεων και την κοινωνική συμπερίληψη, αλλά και την ισχυροποίηση της αίσθησης της κοινότητας, συμμετείχαν περισσότερα από 50 άτομα, ενώ την αγκάλιασαν 15 εθελοντές, εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμαριάς και μεταπτυχιακές φοιτήτριες του ΑΠΘ.

Οι αθλητές του Δήμου Καλαμαριάς, συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως πινγκ πονγκ, ρίψεις με κρίκους και με σακιά, bowling, αλλά και σε ασκήσεις του προγράμματος Long Lasting Memories - LLM Care προσπαθώντας να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά σκορ. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη και τα χαμόγελα τεράστια!

«Ευχαριστούμε τους συνεργάτες από το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του ΑΠΘ που μας βοήθησαν στη διοργάνωση αυτών των αγώνων.  Οι 2οι Geri Olympics ολοκληρώθηκαν με τις απονομές των νικητών και νικητριών σε όλες τις κατηγορίες των αγωνισμάτων, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τους επόμενους» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, Ολυμπία Αντωνούδη.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!