Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» για τα 20 χρόνια λειτουργίας του

 


Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» για τα 20 χρόνια λειτουργίας του

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα. Στέλλα Μπεζεργιάννη και τον Διευθυντή κ. Ευάγγελο Αφθονίδη, ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, όπου ενημερώθηκε για την 20ετή λειτουργία του ΝΟΗΣΙΣ, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις διδακτικές δραστηριότητες, τις δράσεις εξωστρέφειας που υλοποιεί και τις περιοδικές εκθέσεις που παρουσιάζει, ενώ συνομίλησε με μαθητές που επισκέφθηκαν το χώρο.

Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που παράγεται στο Ίδρυμα για την προαγωγή της γνώσης, της καινοτομίας, του πολιτισμού και την εξοικείωση με την τεχνολογία.

 Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Το Κέντρο Διάδοσης και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ είναι η απόδειξη ότι η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην καινοτομία και διαθέτει όλα τα εφόδια να μετασχηματιστεί σε ένα ψηφιακό κράτος προς όφελος των πολιτών».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!