5οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδας - Πολλές συμμετοχές, λαμπερή τελετή λήξης!

 


5οι ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ  ~ Πολλές συμμετοχές, λαμπερή τελετή λήξης!

Με μια εντυπωσιακή τελετή λήξης και την παρουσία Ολυμπιονικών, Πρωταθλητών αλλά και εξεχουσών προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού, ολοκληρώθηκαν οι 5οι  Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β.Ελλάδας.

Ο μεγαλύτερος αριθμός αθλημάτων είχε έδρα το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος», από τις 25 έως τις 26 Μαΐου, το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την άρτια διεξαγωγή τους.

Οι αθλητές και αθλήτριες βρέθηκαν σε σημαντικούς αγωνιστικούς χώρους, παρέα με συνεργάτες και συναδέλφους τους, συναγωνίστηκαν με άλλους εργαζόμενους και διασκέδασαν σε ένα υγιές περιβάλλον που μόνο ο αθλητισμός δημιουργεί.

Οι Εργασιακοί Αγώνες της Β. Ελλάδας, οι οποίοι έχουν γίνει πλέον θεσμός, ολοκληρώθηκαν με την τελετή λήξης κατά την οποία έγιναν οι απονομές στους νικητές. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, η Βούλα Πατουλίδου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο η Τασούλα Κελεσίδου, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και τις μεγάλες διακρίσεις τους καθώς και βράβευσαν τους νικητές από τους συμμετέχοντες!

Παρόντες στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος δείχνει εμπράκτως την ευαισθησία της Περιφέρειας για τη διοργάνωση, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, Γιάννης Καρτάλης,  η Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόληψης, Παιδικής Μέριμνας και Οικογένειας,  Σοφία Σαουρίδου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κούλα Γιαννακίδου, η Περιφερειακή Σύμβουλος της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Παρασκευή Κουρτίδου, ο Γ. Γραμματέας του ΦοΔΣΑ Ευθύμης Λαφαζανίδης, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Μιχάλη Γεράνη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Δημόπουλος.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗΣ: «ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων, Σπύρος Καραβούλης, στον χαιρετισμό του έκανε αναφορά στην ανάπτυξη των Εργασιακών Αγώνων και ευχαρίστησε όλους όσοι υποστηρίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή τους. «Σας καλωσορίζουμε, για μία ακόμη φορά, στους εργασιακούς αγώνες της Βορείου Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη. Ο εργασιακός αθλητισμός είναι θεσμός, που γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη παγκοσμίως και ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία στην Ελλάδα. Μόνο την τελευταία χρονιά, έχουν λάβει χώρα διεθνείς διοργανώσεις στο Μπορντώ της Γαλλίας και οι Παγκόσμιοι, που θα γίνουν στη Σικελία. Πολλές εταιρίες έχουν συνειδητοποιήσει τα οφέλη του εργασιακού αθλητισμού, πόσο σημαντικό είναι κρατάς υγιείς τους εργαζόμενους, για να έχουν παραγωγικά εργασιακά κύτταρα μέσα στην κοινότητα της εταιρίας και του οργανισμού» τόνισε ο κ. Καραβούλης και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Παράλληλα είναι ένας τρόπος να έχουν οφέλη οι εταιρίες και οι οργανισμοί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια, τους επώνυμους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην τελετή λήξης των αγώνων και βέβαια τους ίδιους τους αθλητές, τους εργαζόμενους και τις εταιρίες τους, που ήταν κοντά μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Μάιο, όταν και θα διοργανώσουμε τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ» Ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας που τιμήθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Αθλησης και Υγείας για την συνεισφορά της Περιφέρειας στην πετυχημένη διοργάνωση, στον χαιρετισμό του τόνισε: «Οι 5οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον έχουν γίνει θεσμός. Είναι μία σημαντική προσπάθεια και η Περιφέρεια την υποστηρίζει. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η υγεία των εργαζομένων, αντανακλά στην εργασιακή τους απόδοση. Ο εργασιακός αθλητισμός που είναι διαδεδομένος στο εξωτερικό, αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες σ’ αυτή την γιορτή του αθλητισμού».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ: «ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ» Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Γιάννης Καρτάλης, που εκπροσώπησε και τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη που απουσίαζε λόγω κωλύματος, κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας τόνισε: «Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, είναι η έδρα των αγώνων εργασιακού αθλητισμού κι αυτό αποτελεί τιμή για τον δήμο μας. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να συμβάλουμε στην επιτυχία της διοργάνωσης η οποία αφυπνίζει τους εργαζόμενους και τους ωθεί προς την άθληση. Συγχαίρω τον Οργανισμό Εργασιακής Αθλησης και Υγείας για τη διεξαγωγή των αγώνων οι οποίοι είχαν μεγάλη συμμετοχή και οργανωτική αρτιότητα».

ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ: «ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ» Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κούλα Γιαννακίδου, που εκπροσώπησε και τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη, τόνισε στον χαιρετισμό της: «Οι αγώνες εργασιακού αθλητισμού είναι μία εξαιρετική προσπάθεια η οποία κερδίζει μέρα με την ημέρα έδαφος στην Ελλάδα. Ως άνθρωπος του αθλητισμού, ενθαρρύνω τους εργαζόμενους και τις εταιρίες να εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητα τους, γιατί μόνο κερδισμένοι θα βγουν».

ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ: Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Αθλησης και Υγείας αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει, όλους όσοι έδειξαν εμπράκτως την συμπαράσταση τους στους 5ους Αγώνες Εργασιακής Αθλησης Β. Ελλάδας: Για την Συνδιοργάνωση τo Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας Για την παροχή Αιγίδας: το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το Υπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Μητροπολιτκή Ενότητα Θεσσαλονίκης – Περιφέρεια Μακεδονίας, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την ΔΕΘ HELEXPO , το ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Τους Χορηγούς Επικοινωνίαςτον Όμιλο Metromedia, την ΕΡΤ3, τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας , το Ραδιόφωνο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού, το Πρακτορείου Ειδήσεων 104,9 Για την Υποστήριξη: το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, το Δήμο Καλαμαριάς, το Δήμο Θεσσαλονίκης, το Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦοΔΣΑ) , τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος  Ακόμη ευχαριστούμε τους Χορηγούς για την πολύτιμη συμπαράσταση τους: την Agrophoenix, το Πάρκο αναψυχής «Ανεμοδούρα», την AUTECO KTEO, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΘΕΟΝΗ» , τα Ζαχαροπλαστεία «Τάσος» , τη Vidavo, την DRYFO-ΑΦΟΙ Δ. ΜΕΝΕΞΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ O HOCSH ευχαριστεί πολύ τις εταιρίες και τους εργαζομένους που έλαβαν μέρος στους φετινούς αγώνες και στήριξαν σθεναρά τον θεσμό αυτό: ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε. / AUTECO KTEO, BETA CAE SYSTEMS S.A., DOTSOFT ΑΕ, DRYFO-ΑΦΟΙ Δ. ΜΕΝΕΞΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ., ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε., ΚΑΥΚΑΣ, ΚΕΝΟΤΟΜ Ι.Κ.Ε., NEUROSOFT S.A, OneProject, SK Hospitality IKE, ThPA S.A. – Port of Thessaloniki, Up Hellas Α.Ε Και όλες τις ανεξάρτητες συμμετοχές.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ειδική μνεία αξίζει στην πολύτιμη συνεισφορά των Εθελοντών, οι οποίοι με έντονη προθυμία και ενθουσιασμό στηρίζουν άοκνα τις διοργανώσεις του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, οι οποίοι και φέτος έδωσαν σημαντικό παρόν. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Τα 8 αθλήματα που διεξήχθησαν, ήταν τα εξής: Soccer 6×6, Basketball 5×5, Bowling, Chess, Petanque, Table-tennis, Tennis, Spartan race

Οι χώροι διεξαγωγής των αθλημάτων ήταν οι φιλόξενες αθλητικές εγκαταστάσεις του: Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος, Bowling Ten Pin, Attak Arena, Πανεπιστημιακού Γυμναστήριου Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!