Παιδιά και έφηβοι ηθοποιοί εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους παρουσιάζοντας την «Ντενεκεδούπολη» στο Ωραιόκαστρο

 


Παιδιά και έφηβοι ηθοποιοί εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους παρουσιάζοντας την «Ντενεκεδούπολη» στο Ωραιόκαστρο

Εντυπωσίασαν το κοινό με τις ερμηνείες τους τα παιδιά και οι έφηβοι ηθοποιοί της Θεατρικής Ομάδας Ωραιοκάστρου «Crazy theater», παρουσιάζοντας την παράσταση «Ντενεκεδούπολη» το απόγευμα της Δευτέρας στη σκηνή της Αίθουσας Πολιτισμού «Νέλλυ Δελή» του Κτιρίου «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο.

Το κοινό στην παράσταση καλωσόρισαν η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελίας Δρόσου και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Εν Δράσει», Νίκος Πασσιάς. Αναφέρθηκαν στη σημασία της ενασχόλησης των παιδιών και των εφήβων με το θέατρο και τις τέχνες και τόνισαν πως το έργο που παρουσιάζουν οι θεατρικές ομάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι αξιόλογο και ποιοτικά υψηλό.

Η είσοδος για το κοινό στην παράσταση ήταν ελεύθερη και όσοι επιθυμούσαν προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η σκηνοθεσία της παράστασης ήταν της Βίκης Γρηγοριάδου και η διδασκαλία του Δημήτρη Κρίκου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!