Σύλληψη ατόμου που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και συνολική φυλάκιση 3 ετών και 10 μηνών για ληστείες και οπλοκατοχή


Σύμφωνα με ανακοίνωση των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων και Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 10 μηνών, για ληστείες, παράνομη οπλοκατοχή και αντιποίηση άσκησης δημόσιας Υπηρεσίας. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!