Θεσσαλονίκη: Σε ένα 24ωρο η Τροχαία συνέλαβε 10 οδηγούς χωρίς δίπλωμα και έναν που οδηγούσε μεθυσμένος

 


Συλλήψεις ατόμων που στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και υπό την επήρεια μέθης

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, διενεργούν συστηματικά  ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Τροχαίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά δέκα (10) οδηγούς οχημάτων, που στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και έναν (1) που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!