«Μία Μαία για σένα» Ανοίγει ο πρώτος φετινός κύκλος των σεμιναρίων στο πλαίσιο του πρωτοποριακού δωρεάν προγράμματος του δήμου Νεάπολης-Συκεών
«Μια μαία για σένα»: Ανοίγει ο πρώτος φετινός κύκλος των σεμιναρίων που γίνονται στο πλαίσιο του πρωτοποριακού δωρεάν προγράμματος του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Πέντε συνεδρίες για το βρεφικό μασάζ από τις 22 Ιανουαρίου, οκτώ συνεδρίες για την προετοιμασία της μητρότητας από τις 27 Ιανουαρίου – Πώς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδαφερόμενες/οι
Δυναμικά εκκινεί και φέτος το πρωτοποριακό δωρεάν πρόγραμμα του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με τίτλο «Μία Μαία για σένα» το οποίο έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από τα ζευγάρια που έγιναν ή πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς.
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι πριν ακόμη ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για την έναρξη των σεμιναρίων προετοιμασίας μητρότητας και βρεφικού μασάζ για τη νέα χρονιά έχουν υποβληθεί αιτήσεις συμμετοχής στην πιστοποιημένη μαία υπεύθυνη του προγράμματος Νατάσα Σταμκοπούλου.
Ο πρώτος φετινός κύκλος των σεμιναρίων περιλαμβάνει 8 συνεδρίες για την προετοιμασία μητρότητας που θα γίνονται κάθε Δευτέρα από 27 Ιανουαρίου έως 24 Μαρτίου, 18:00-20:00 στη βιβλιοθήκη Νεάπολης και πέντε συνεδρίες για το βρεφικό μασάζ που θα γίνονται κάθε Τετάρτη από 22 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου 18:00-19:30 στη δημοτική βιβλιοθήκη Συκεών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ