Συνάντηση με τον κ. Καλαφάτη Σταύρο είχαν μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου - Κορδελιού


Τη Δευτέρα, 17/02/2025, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Καλαφάτη Σταύρο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου - Κορδελιού Κουϊμτζής Ζαχαρίας και τα μέλη του Δ.Σ., Παπαδάτου Νάνσυ και Ντόβας Λεωνίδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν δύο από τα πιο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής. Συγκεκριμένα, την ανάγκη επανενεργοποίησης των 120 δόσεων για τις οφειλές των επαγγελματιών και την ανάγκη αποκατάστασης της γέφυρας Δενδροποτάμου, η οποία προκαλεί τεράστιο ζήτημα στη μετακίνηση από και προς τον Εύοσμο.

Αναφορά έγινε, επίσης, στο θέμα της πλατείας που είναι ακόμα χαρακτηρισμένη ως δρόμος και πεζόδρομος.

Ο κ. Καλαφάτης πολύ θετικός στη συζήτηση επεσήμανε ότι ανεξάρτητα από αυτά τα οποία αναφέρθηκαν έχει τη δυνατότητα μέσω της θέσης του ως γραμματέας της Κ.Ο. να βοηθήσει τον Εμπορικό Σύλλογο να αποκτήσει πρόσβαση σε όποιο υπουργείο χρειαστεί προκειμένου να λυθεί οποιοδήποτε θέμα θεωρείται ότι είναι μείζον και χρειάζεται λύση.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!