Διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

 


Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 09/03/2025 από τις 00:00π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού διατομής Φ600 στην συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου – Ηφαιστίωνος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ΕΥΑΘ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες και αυξανόμενες απαιτήσεις της κλιματικής αλλαγής για θωράκιση, βελτίωση ή ακόμα και επανασχεδιασμό των υποδομών της προχωρά στην 2η προγραμματισμένη διασύνδεση υδραγωγείων Αραβησσού και Αλιάκμονα, με στόχο την δημιουργία ενναλακτικών γραμμών υδροδότησης για τις περιοχές Συκεών, Άνω Πόλης, Επταπύργιου, Ξηροκρήνης, Αμπελοκήπων, Μενεμένης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αγγελάκη – Εγνατία – Μοναστηρίου – Αναγεννήσεως – Δυτική Είσοδος – Ρωξάνης – 26ης Οκτωβρίου – Λεωφόρος Νίκης και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Ενημέρωση: Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 2025-03-09 00:00 - 2025-03-09 10:00


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!