Χειροπέδες σε 21χρονο που χτύπησε ηλικιωμένη και της πήρε αλυσίδα και δυο σταυρούς και σε 38χρονο που απείλησε υπάλληλο ψιλικατζίδικου

 


Συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις ληστειών

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο (2) άτομα για περιπτώσεις ληστειών (τετελεσμένης και απόπειρας).

Ειδικότερα:

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης, βραδινές ώρες χθες (14-05-2025), 38χρονο ημεδαπό. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και ζήτησε από υπάλληλο να του πιστώσει σε ηλεκτρονική εφαρμογή εταιρείας τυχερών παιχνιδιών, το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο, απειλώντας την για την σωματική της ακεραιότητα χρησιμοποιώντας ως εκφοβιστικό μέσο τον σκύλο του. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με δίκυκλο, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για απόπειρα ληστείας.
  • Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, μεσημβρινές ώρες χθες (14-05-2025), 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από ηλικιωμένη, μία λευκόχρυση αλυσίδα και δύο λευκόχρυσους σταυρούς. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!