Εξιχνιάστηκαν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου

 


Εξιχνιάστηκαν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου

Έπειτα από επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου, εξιχνιάστηκαν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που έλαβαν χώρα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Δεκεμβρίου 2023 έως αρχές Φεβρουαρίου 2024 προέβη σε μία διάρρηξη οικίας, μία κλοπή αυτοκινήτου και δύο διαρρήξεις οχημάτων που έλαβαν χώρα σε περιοχές του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!