Εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


 Εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

                                                                      

          Εργασίες οριζόντιας σήμανσης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες στα εξής τμήματα:

- Επί της 17ης Επαρχιακής Οδού (διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό 15 - Βαγιοχώρι - Ασκός έως τον οικισμό του Σοχού)

- Επί της 18ης Επαρχιακής Οδού (διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό 15 - Ρεντίνα - Βαμβακιά - Αρέθουσα έως τη διαστολή με την 11η Επαρχιακή Οδό)

- Επί της 11ης Επαρχιακής Οδού (από τον οικισμό του Σοχού έως τη διαστολή για Σκεπαστό -18η Επαρχιακή Οδό)

- Επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

- Επί της 20ης Επαρχιακής Οδού (Άγιος Βασίλειος – Χορτιάτης)

Επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών , από τη διαστολή με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Κιλκίς έως τα όρια του νομού Σερρών.

         

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!