Κάλεσμα του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη: Δώστε νερό στα αδέσποτα ζώα εν μέσω καύσωνα

 


𝝙𝝮𝝨𝝚 𝝢𝝚𝝦𝝤 𝝨𝝩𝝖 𝝖𝝙𝝚𝝨𝝥𝝤𝝩𝝖 𝝛𝝮𝝖 𝝚𝝢 𝝡𝝚𝝨𝝮 𝝟𝝖𝝪𝝨𝝮𝝢𝝖

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Βίβιαν Λιόλιου, ενόψει των ακραίων θερμοκρασιών που επικρατούν,  καλούν όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα στα αδέσποτα ζώα που υποφέρουν από τον καύσωνα.

🔹 Τοποθετούμε μπολ με καθαρό, δροσερό νερό έξω από τα σπίτια ή τα καταστήματά μας, σε σκιερά σημεία.
🔹 Προσφέρουμε τροφή και δημιουργούμε πρόχειρα σημεία σκίασης.
🔹 Δεν αφήνουμε ζώα σε κλειστά οχήματα ή μπαλκόνια χωρίς νερό και σκιά.
📌 Σύμφωνα με τον Νόμο 4830/2021 για την ευζωία των ζώων, η πρόσβαση σε καθαρό νερό είναι βασική υποχρέωσή μας απέναντι στα ζώα συντροφιάς.
“Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι δείγμα πολιτισμού και ανθρωπιάς. Ειδικά σε ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε, η παροχή καθαρού νερού είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε ως κοινωνία.
Καλώ όλους τους δημότες μας να δείξουν ευαισθησία, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα, ώστε να προστατεύσουμε μαζί τις ζωές των αδέσποτων” δήλωσε ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!