Η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης χρηματοδοτεί την αναβάθμιση του ιατροτεχνικού εξοπλισμού του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος».

 


Η  Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης χρηματοδοτεί την αναβάθμιση  του ιατροτεχνικού εξοπλισμού στα εξωτερικά ιατρεία, καθώς και σε τέσσερα  τμήματα και κλινικές του νοσοκομείου «Άγιος  Δημήτριος».

Στην αναβάθμιση με σύγχρονα μηχανήματα και  τεχνικό εξοπλισμό του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», προχωρά η Αντιπεριφέρεια  Θεσσαλονίκης.

Με την  υπογραφή της σχετικής  προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Κ. Γιουτίκα και του νέου Διοικητή των νοσοκομείων «Γ. Γεννηματάς» και «Άγιος Δημήτριος»,  Χρ. Δόντσου, παρουσία του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, Δ. Τσαλικάκη, ανοίγει ο δρόμος για την ενίσχυση με τον αναγκαίο ιατροτεχνικό εξοπλισμό των εξωτερικών ιατρείων, των χειρουργείων της Ουρολογικής Κλινικής, του Αναισθησιολογικού, του  Οφθαλμολογικού και του Μικροβιολογικού Τμημάτων του νοσοκομείου.

Μεταξύ των ιατρικών μηχανημάτων που χρηματοδοτεί  η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης  με συνολικό προϋπολογισμό 200.000 ευρώ, για τις ανάγκες  του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», περιλαμβάνονται σύστημα λιθοτριψίας με υπέρηχους και συσκευή λέϊζερ για οφθαλμολογικές επεμβάσεις.

«Στηρίζουμε σταθερά και με συνέπεια τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Στηρίζουμε το σπουδαίο έργο που προσφέρουν  οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό. Αξιοποιούμε τους ευρωπαϊκούς πόρους που διαθέτουμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών Υγείας προς τους συμπολίτες μας», επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κ. Γιουτίκας.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!