Ακυρώνεται η σημερινή συναυλία “Τραγουδάμε για τα Τέμπη” - Ο λόγος και τι θα γίνει με τα εισιτήρια
Ακυρώνεται η σημερινή συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Συκεών "ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ". Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος η σημερινή συναυλία αναβάλλεται λόγω της εισαγωγής στο νοσοκομείο του μαέστρου και καλλιτεχνικού Δ/ντή της ορχήστρας Ευάγγελου Αραμπατζή λόγω έντονης αδιαθεσίας. Η ανακοίνωση αναφέρει:
"ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σήμερα μετά την διεξαγωγή της σημερινής πρόβας για την συναυλία ''ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ'' ο μαέστρος και καλλιτεχνικός Δ/ντης της ορχήστρας Ευάγγελος Αραμπατζής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία. Η απαίτηση των ιατρών είναι να απέχει από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.
Όσοι προμηθεύτηκαν ηλεκτρονικά εισιτήριο από την more.com θα τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου τις επόμενες ημέρες. Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
Με εκτίμηση, το ΔΣ του Σ.Φ.Σ.Ο.Ν.Ε."

