Εργασίες συντήρησης πρασίνου στην 30ή επαρχιακή οδό “Ρύσιο – Ταγαράδες – Αγ. Παρασκευή – Σουρωτή – Βασιλικά” από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 


Εργασίες κοπής χόρτων-κλαδιών δέντρων και καθαρισμού εκατέρωθεν της 30ής επαρχιακής οδού “Ρύσιο – Ταγαράδες – Αγ. Παρασκευή – Σουρωτή – Βασιλικά” θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου από τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής έως τον οικισμό των Βασιλικών και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!