Κλειστοί 4 σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης αύριο και καθυστερήσεις στα δρομολόγια λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων

 


Πληροφορούμε το επιβατικό κοινό ότι την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια ή περιορισμοί στη λειτουργία της Γραμμής. 

Επιπλέον, κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 09.00 το πρωί, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο». 

Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. 

Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις για την ενημέρωση του κοινού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!