Θεσσαλονίκη: Έριξε πέτρα σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα τη θραύση πλαϊνού τζαμιού στην Καλαμαριά

 


Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε συλλήψεις και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δραστών, για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς, 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος πρωινές ώρες χθες (19-11-2025) σε περιοχή της Καλαμαριάς, έριξε πέτρα σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα τη θραύση πλαϊνού τζαμιού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!