Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στον Δήμο Παύλου Μελά και άλλες δράσεις για παιδιά
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα υποδέχεται και φέτος τα Χριστούγεννα ο δήμος Παύλου Μελά, σε πάρκα και πλατείες, με φωταγώγηση δέντρων, υπαίθριες συναυλίες, εκδηλώσεις για παιδιά με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις γειτονιές, κινηματογραφικές προβολές στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», δράσεις στις δημοτικές βιβλιοθήκες και μεγάλη συναυλία των Δημοτικών Ωδείων στη Σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στον Πολιτισμό, Αδαμαντία Αγκούτογλου καλούν κατοίκους και επισκέπτες να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων με τις εκδηλώσεις που επιμελήθηκε το Τμήμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και να στείλουμε όλοι μαζί τα μηνύματα της αγάπης, της πίστης, της αλληλεγγύης, της ειρήνης και της ελπίδας, με αφορμή τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Η αυλαία των χριστουγεννιάτικων πολιτιστικών εκδηλώσεων θα ανοίξει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου με το άναμμα δέντρου στην Ευκαρπία και θα ολοκληρωθούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους με προβολές για παιδιά.
Να σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις είναι ελεύθερες για το κοινό και κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης των δέντρων θα προσφέρονται χριστουγεννιάτικα εδέσματα, όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες και ζεστό κρασί.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

