Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στους Αμπελόκηπους
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης με τίτλο «Χριστούγεννα στο Φως», πραγματοποιήθηκε επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου η μεγάλη γιορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Ο δρόμος μετατράπηκε σε χώρο χαράς και γιορτής, γεμίζοντας με φως, μουσική και πλήθος κόσμου που συμμετείχε ενεργά στη ζεστή αυτή βραδιά.
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ.Παύλος Κεσόγλου, συντόνισε την εκδήλωση, ενώ παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ελευθέριος Κυρίζογλου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας μαζί με πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την οδό.
Ακολούθησε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τον καταξιωμένο ερμηνευτή Κώστα Αγέρη και τους μουσικούς του, ενώ συμμετείχαν η Φωτεινή Γκούνα με το έντεχνο – pop σχήμα της, ηΧριστίνα Πατζατζήμε το δικό της σχήμα, ησχολή χορούDancemania, σχολεία του Δήμου μας, τα τμήματα παραδοσιακών χορών και Πολιτιστικοί Σύλλογοι.
Η εκδήλωση έφερε χαρά και αισιοδοξία, με μουσική, χορό και συμμετοχή όλων, φωτίζοντας τις καρδιές μας με το πνεύμα των γιορτών.



