Με την συμμετοχή περισσότερων από 150 εθελοντών φυτεύτηκαν 1.000 νέα δέντρα στην περιοχή της Τριανδρίας


Με την συμμετοχή περισσότερων από 150 εθελοντών φυτεύτηκαν 1000 νέα δέντρα στην περιοχή της Τριανδρίας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης: 

Με τη συμμετοχή των πολιτών, η Θεσσαλονίκη γίνεται πιο πράσινη.

Πάνω από 150 εθελοντές έδωσαν το «παρών» και, παρά το κρύο, φυτεύτηκαν 1.000 νέα δέντρα στην περιοχή της Τριανδρίας.
Με τη σημερινή δράση, οι δενδροφυτεύσεις του τελευταίου διαστήματος στην πόλη μας πλησιάζουν πλέον τις 20.000.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε» και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίσαν σήμερα τις παρεμβάσεις ενίσχυσης του αστικού πρασίνου σε κάθε γειτονιά.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν!






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!