Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 31χρονης για υπόθεση απόπειρας απάτης με το πρόσχημα ηλεκτρολογικής βλάβης

 


Σύλληψη 31χρονης για υπόθεση απόπειρας απάτης με το πρόσχημα ηλεκτρολογικής βλάβης

Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκηδόνος, 31χρονη ημεδαπή, για υπόθεση απόπειρας απάτης με το πρόσχημα ηλεκτρολογικής βλάβης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες χθες (07-01-2026), 51χρονη ημεδαπή που διαμένει σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνος, δέχτηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο, ο οποίος προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας και παρουσιάζοντας ψευδώς ότι υπάρχει διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία της, την  συμβούλευσε  να συγκεντρώσει  όλα τα χρυσαφικά και κοσμήματά της και να τα εναποθέσει εξωτερικά της οικία της.

Στη συνέχεια, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, εμφανίστηκε η 31χρονη προκειμένου να παραλάβει τα χρυσαφικά – κοσμήματα και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και να βρουν συμβουλές για την ασφάλεια και την αποφυγή εξαπάτησής τους, εδώ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!