Τον έπιασαν να κλέβει σε σούπερ μάρκετ στο Κορδελιό και πριν μέρες σε άλλο σούπερ μάρκετ στη Μενεμένη αλλά έγινε αντιληπτός
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων και περιπολιών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα, συνελήφθη:
- Από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, απογευματινές ώρες της 09-01-2026 στο Κορδελιό, 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από super market, διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας (75,40) ευρώ, τα οποία ανακτήθηκαν στο σημείο. Επιπλέον προέκυψε, ότι την 05-12-2025 σε έτερο super market στη Μενεμένη, είχε αφαιρέσει διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας (37,58) ευρώ, πλην όμως είχε γίνει αντιληπτός από υπάλληλο φύλαξης και στη συνέχεια τα ανωτέρω προϊόντα ανακτήθηκαν στο σημείο.

